Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle van Bussel en ik ben geboren in 1971. Ik ben gehuwd en samen met mijn man hebben we 2 kinderen. In het verleden ben ik 10 jaar werkzaam geweest als ziekenverzorgende waarbij de laatste 2 jaar in combinatie als praktijkbegeleidster.

In mijn continue zoektocht naar zingeving heb ik een divers scala aan zelf-ontwikkelingsvormen bestudeerd en beoefend, zoals o.a.Reiki I en Reiki II, MIR- Methode I, MIR- Metode II, Reconnective Healing Level I & II en The Reconnection.
Ik ben gecertificeerd Theta Healer van de volgende seminars: 
-ThetaHealing Basis DNA
-ThetaHealing Advanced DNA
-Intuïtieve Anatomie 
-Theta Healing Dig Deeper
-Theta Healing Manifesting and abundance
-Theta Healing Game of Life
-Theta Healing you and the Creator

Het is mijn passie om kinderen en volwassenen te helpen weer in hun eigen kracht te gaan staan door ze te (her)verbinden met hun levensenergie. Als intuïtief healer combineer ik mijn empathische vermogens met levenservaring, als moeder, als observator en inspirator.
Vanaf het eerste moment dat ik met ThetaHealing in aanraking kwam wist ik dat dit mijn weg is om vorm te geven aan mijn capaciteit om mijzelf en anderen te begeleiden in een persoonlijk innerlijk transformatieproces.
Deze techniek stelt ons in staat om samen binnen korte tijd tot de kern van je hulpvraag te komen en daar verandering te brengen waar jij dat nodig hebt.