Theta healing

Is een wereldwijd succesvol toegepaste healingmethodiek, die is ontwikkeld door Vianna Stibal.
In deze – wetenschappelijk bewezen – intuïtieve staat wordt verbinding gemaakt met de creatieve energie van alles-wat-is (Bron). Hierdoor ontstaat er toegang tot het energieveld en onderbewuste van de cliënt. Zo kan dan snel en gemakkelijk de basisovertuiging van de hulpvraag duidelijk worden.

Via de Bronenergie wordt de belemmerende overtuiging – en eventuele samenhangende trauma’s of gevoelens –vervangen door een positieve overtuiging en gevoel. De (onbewuste) ervaring die aan de basis ligt van de blokkade – wat je kunt zien als een herinnering die als overtuiging is opgeslagen in bijvoorbeeld je cellen, genen of chakra’s – wordt dus simpelweg verwijderd en vervangen door een overtuiging of gevoel die werkelijk bij je past.
Op deze wijze kun je dus je leven (her)creëren. Je wordt bewuster en kunt meer in je eigen kracht gaan staan, bent beter in staat keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen. Het helpt om liefdevoller en eerlijker te worden naar jezelf en de wereld om je heen.

ThetaHealing is geen religie of geloofsovertuiging, het is een techniek om je overtuigingen te veranderen.
Als je behoefte hebt aan intensieve healing kun je een afspraak maken voor een individuele sessie.
De technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren maar vervangen niet de traditionele behandeling door een arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw arts voor een medische behandeling.

Er wordt getracht disharmonieën in je lichaam op te sporen en te vervangen door helende energieën.
Zo kunnen bijvoorbeeld diepe angsten en onzekerheden worden uitgetest in je energieveld en worden getransformeerd naar meer rust en vrijheid.  
Er wordt gewerkt op zielsnivo, vorig leven nivo en fysiek nivo (energetische bodyscan).